Wat doe ik? - Sean van Beurden

Ik werk

la place gilze

Horecamedewerker

In de keuken heb ik salades en soepen gemaakt, pizza's gebakken en mensen geholpen met hun bestelling. Ik heb hier meer cooking skills verkregen en dat vind ik heel tof.

young capital

Uitzendkracht

Als uitzendkracht had ik veel dagbaantjes en tijdelijk werk gehad. Ik stond op festivals zoals Decibel, werkte in de Beekse Bergen of was producten aan het inventariseren in de dierenspeciaalzaak. Ik mocht helpen de Hudson's Bay voor te bereiden voor hun opening in Tilburg. Door deze diversiteit heb ik vooral ervaring opgedaan met discipline en werksfeer.

mcdonalds udenhout

Fastfoodmedewerker

Mijn eerste ervaring met de horecabranche. Ik begon hier als schoonmaker in de vroege avonden. Toen ik oud genoeg was om in de keuken te mogen heb ik in het jaar dat volgde training gehad op de werkvloer. Ik heb door de jaren heen ontzettend veel mensen een Happy Meal kunnen geven.

heco stekcultures

Stekker/wegsteker

Je weet het misschien zelf ook nog wel, je eerste bijbaantje. Op de zaterdagen prepareerde ik stekken voor de kas. Ik leerde hier om te gaan met inkomsten en competitie op de werkvloer. Ik probeerde altijd meer én beter te stekken dan mijn collega's, waardoor mijn prestaties verbeterden.

Ik studeer

Definitief ontwerp voor mijn visitekaartje

Als webdeveloper heb ik ook geleerd om grafisch vorm te geven. Een van de producten die ik heb gemaakt om te oefenen is dit ontwerp van mijn visitekaartje. Ik heb gebruik gemaakt van mijn huisstijl in dit ontwerp, dezelfde als voor deze website.

visitekaart voorkant visitekaart achterkant

National Geographic artikel

Dit artikel is ontstaan door gebruik te maken van geodata en veldonderzoek. Hier zie je het voorblad voor het artikel, waarbij de stijl van National Geographic is nagebootst.

national geographic

Het verband tussen de zuurgraad, viscositeit en melkzuurbacteriën in yoghurt

Deze poster is een eindresultaat van een onderzoek over yoghurt en de daarin aanwezige melkzuurbacteriën. Ik heb dit onderzoek gedaan op de middelbare school voor het vak Natuur, Leven en Techniek. Het toepassen van de wetenschappelijke methode in de praktijk leert je kritisch te kijken naar onderzoeksresultaten, elimineert toevalligheden door het onderzoeksproces en zorgt ervoor dat de gestelde hypothese niet dubbelzinnig kan worden opgevat. Daarnaast heb ik gekeken hoe ik de gevonden data het best kon representeren. Op deze poster maak ik o.a. gebruik van staafdiagrammen om dit te bewerkstelligen.

onderzoeken

Week/maandblad Tuin in de keuken

Voor het vak Nederlands heb ik Tuin in de keuken geschreven, hiervoor heb ik geleerd van diverse bronnen gebruik te maken. Zo heb ik een interview gehouden met iemand van pluktuin 'De Sprankenhof'.

tuin in de keuken

Contact

Vul een correct e-mailadres in alstublieft